Vi söker ny medarbetare

Vi behöver förstärkning! Vi söker dig som brinner för att bygga framtidens hållbara samhälle. Har du erfarenhet och intresse för utveckling inom området avfall och miljö? Är du noggrann, ansvarsfull och duktig på att skriva? Då är du den vi söker!

Om tjänsten:

Tjänsten avser konsult inom området avfall och miljö. Du kommer att arbeta med utredningar, framtagande av beslutsunderlag, ekonomiska beräkningar, kommunala avfallsplaner, lokala avfallsföreskrifter, avfallstaxor samt stötta kunder med strategisk rådgivning och resursförstärkning. Miljö & Avfallsbyrån erbjuder en arbetsplats med högt i tak och stora möjligheter till personlig utveckling. På kontoret har vi en öppen och prestigelös atmosfär och vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med akademisk utbildning med inriktning mot miljö/avfall eller motsvarande kunskaper samt några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i avfallshantering och god kännedom om de generella lagrum som styr en kommunal verksamhet. Du är van vid att arbeta med word och excel som verktyg. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i en kommun eller annan politisk styrd organisation. Du behärskar svenska språket mycket väl, både i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du har god förmåga att självständigt planera och prioritera ditt dagliga arbete. Du tar ansvar och har ett gott omdöme. Du är ödmjuk och samarbetar väl med kollegor och kunder. Ett eget etablerat kontaktnät inom branschen är meriterande.

Omfattning: Heltid.

Ort: Västerås eller Eskilstuna

Sista ansökningsdag: 31 oktober 2016

Välkommen att kontakta oss!